Webes szolgáltatásaink

Legfontosabb szempontjaink:

  • Stratégia

    A webes megjelenésnek az üzleti tevékenységet kell tükröznie. A jól körvonalazott cég működés és üzletpolitika lehetővé teszi a különböző médiumokon való letisztult megjelenést. Hiszünk abban, hogy az ésszerűség és a stratégiai gondolkodás a legjobb hosszú távú befektetés. Munkáinkban a technológiai megvalósítás az üzleti stratégiával összhangban jön létre.

  • Látogatottság

    A honlapok sikerességének legfontosabb ismérve a látogatottság. A kereső-optimalizálástól a megfelelő szabványok és technikák alkalmazásáig számos módszert bevetünk a magas látogatottság elérése érdekében. Kiemelten fontosnak tartjuk a Google keresőmotorra való optimalizálást.

  • Újrahasznosítás

    A legtöbb üzleti igényre van már kész megoldás. Az igazi kihívást nem a technológiai megvalósítás, hanem a stratégiai elemzés jelenti. A kivitelezéshez számtalan testreszabható teljeskörű megoldás alkalmazható, melyet nem kell újra megalkotni. Adott feladat elvégzése előtt érdemes tehát az interneten fellelhető kész megoldásokat összevetni az igényekkel. Abban segítünk, hogy a legjobb megoldást minimális anyagi ráfordítással juttassuk el ügyfeleinknek.